DIAMANN PLUS

DESPRE NOI

Prezentare

Sunt peste 40 de ani de când am pășit pentru prima dată într-un atelier de bijuterii și pot spune că acel moment a fost magic. De-a lungul anilor am învățat tot ce se putea învăța de la mari maiștri bijutieri, am furat meserie, am trudit zi și noapte și m-am perfecționat în arta și manufactura metalelor prețioase, pentru că am simțit că acesta este destinul meu.

Viața și activitatea mea sunt strâns legate de 3 valori în care cred cu tărie: să fac lucrurile cu Profesionalism, să ofer Calitate și Respect. Nu m-am abătut niciodată din drumul meu iar crezul principal a fost că fiecare bijuterie este o poveste de viață și are capacitatea fenomenală de a capta prezentul și de a dezvălui trecutul, peste ani și ani.

Noblețea unei bijuterii autentice, perfect manufacturată și desăvârșită cu pietre prețioase m-a fascinat și m-a determinat să deschid propriul atelier unde să îmi ofer răgazul și liniștea necesare creării unor piese unicat, care să încânte sufletul celor ce le poartă.

Așa s-a născut atelierul Diamann by Holdmann, în urmă cu peste 25 de ani, în Cluj-Napoca. În tot acest timp, mii de persoane ne-au trecut pragul clienți și au plecat prieteni; au venit plini de întrebări și speranță și au plecat de la noi citindu-li-se fericirea pe chip.

Din respect pentru clienți și cu dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, de curând ne-am mutat ultracentral, într-o locație extrem de elegantă și modernă, unde puteți face achiziții în maximă siguranță. Fiecare client care ne trece pragul va beneficia de servicii premium și consiliere personalizată, astfel încât experiența de cumpărături la noi să fie cât mai plăcută.

La Diamann by Holdmann – mica noastră afacere de familie, suntem făuritori de frumos, însoțim povești de viață și ne place să credem că suntem printre puținii maiștri bijutieri veritabili din România, urmași ai “Școlii Vechi de Manufactură”, datorită căreia putem afirma astăzi, cu mândrie, că oferim doar produse autentice și de cea mai bună calitate!

Și pentru că ne place perfecțiunea, am decis să aducem un PLUS de valoare și să vă oferim produse PREMIUM, creații originale ale celebrei case de bijuterii „Brüder Nowotny” din Austria!

Mai exact, cu onoare am devenit primul partener autorizat în România, pentru Colecția de verighete și inele de logodnă Ruesch! Este cu adevărat o colecție impresionantă, cu creații unice și un design deosebit și pe toate le veți regăsi la noi, la Diamann Plus!

Scriem zi de zi o poveste despre fericire, iubire, eleganță și perfecțiune, întruchipate în cele mai frumoase bijuterii Premium pe care vi le putem oferi!

Vă așteptăm cu inima deschisă!

Gerhardt Holdmann

Master Goldsmith

Verighete premium

Se spune că o verighetă poate transforma intangibilul în ceva palpabil. Iar cel ce o poartă atinge astfel, iubirea, prețuirea, viața captată în cel mai fericit moment al său. Verigheta este pecetea iubirii, o mărturie nemuritoare a celui mai pur sentiment uman.

Colecția Ruesch aparține Casei de bijuterii „Brüder Nowotny” – unul dintre cei mai de succes producători de inele și verighete din Europa și din întreaga lume. Create din aliaje de aur și platină de cea mai înaltă calitate, ele sunt realizate cu tehnologii de ultimă generație și cu o finețe desăvârșită și poartă semnătura inconfundabilă a făurarilor de renume din cadrul celebrei case de bijuterii vieneze.

Detalii delicate și pietre prețioase veritabile prind viață într-o adevărată operă de artă și vin să vă onoreze dragostea în cel mai rafinat mod!

Vă așteptăm cu drag, ca împreună să scriem povestea fără de sfârșit a iubirii!